Začátek roku 2011 ...

02.01.2011 15:59

... hup a jsme v Novém roce. Tak rovnou na lukostřelnici a první závody za mnou. Každopádně, co se týká lukostřelby sezóna, která mě čeká tento rok, pro mě začala už v listopadu, kdy jsem najel na trénink. Zdravotní problémy mě donutili učinit několik změn. Hodně posilování, hodně střílení a relax. Posiluji opravdu dost a zařadil jsem do tréninkového plánu veslařský trenažér. Výsledky z tří uskutečněných závodů naznačují, že to byla dobrá volba a moje zdraví si taky nestěžuje. Lukostřelecký trenažér pro kladkové luky se stal mým novým kamarádem o volných chvílích a především díky němu mohu střílet každý den a nemusím běhat pro šípy do terčovnice ... neuvěřitelné plus. Střílím hodně, ale při tréninku nestřílím na kvantitu ale kvalitně a pak teprve kvantitně, což se ukázalo jako perfektní. Výsledky 566, 572 a 573 jasně naznačují, jakým směrem jsem namířil.

    Tento rok mě čeká vrchol sezóny v červenci v italském Turínu, kde Fita pořádá Mistrovství světa a já doufám, že se tam přímo nominuji do Londýna. To znamená, že musím skončit do 3. Všem mým fanouškům a fanynkám slibuji, že budu dřít a dřít a dřít a že to bude doufám, ještě o dva stupínky lepší. Nevím na jaké další závody se dostanu, ale to vše bude záviset na financích. Každopádně je možnost jet do Anglie nebo do Arizony, kde bych mohl sbírat body do světového žebříčku.

    Přál bych si aby mě v tom roce 2011 provázelo pevné zdraví a občasné zdravotní komplikace ať mi připomenou, že jsem jen člověk a že bych se měl taky naučit si občas odpočinout.

—————

Zpět