První halové závody v sezóně 2013/2014

01.12.2013 21:42

První halové závody jsem absolvoval týden po návratu z MS z rozpaleného Thajska. Vzal jsem starý luk z Pekingu, můj repre trenér Vladimír Brada mi na něj dal průhled a po 3tréninkách jsem si vystřelil můj letošní první halový závod. Ambice jsem měl veliké,

1. chtěl jsem všechny šípy trefit do terče a to se mi povedlo

2. chtěl jsem trefit všechny šípy do žluté a to se mi až na jeden šíp také povedlo, ale aspoň vím, že je tam jeden bod nebo dva rezerva, našěstí to byla jedna osmička a to je lepší než sedmička, či šestka nebo dokonce aut :-)

3. udržet si svou rutinu a to se mi povedlo excelentně a je to lepší a lepší

4. dokončit závod s dobrým pocitem a to vyšlo

Celkem jsem se závodem spokojený, protože jsem měl zdravotní problémy s okem, ale i přes tyto komplikace jsem zvládl střelit v první polovině 287bodů z 300možných a v druhé polovině jsem z těch 300 možných urval 284. Obě poloviny skoro vyrovnané a příště to chce pro navýšení skóre víc desítek. Každopádně jsem spokojen a vím, že pro příště tam jsou schované jisté rezervy, které bych měl určitě využít.

Další tréninkové dávky a celá zimní příprava nebude o závodění, ale posilování na novém posilovacím stroji, který jsem si pořídil. Začal jsem chodit na tréninky handiboxu, což mi uričtě také vylepší fyzičku a dál budu provádět cvičení abych posílil mojí mentální stránku osobnosti. Během zimi určitě dostane zelenou i lukostřelecký trenažér a občas sebou fláknu na rehabilitační lehátko ...

Další halový závod se uskuteční 8.12. a plánuji že se přihlásím jak na dopolední, tak i na odpolední závod ... ať furt jen nesedím :-)

—————

Zpět