Konec roku a rok 2014 je už v plném proudu

02.01.2014 08:16

Tak jsme se všichni přehoupli do Nového roku a někde jsem četl, že bude určitě lepší než ten loňský ale horší než ten příští :-

Loňský rok pro mě z hlediska sportovce dopadl skvěle. Po 5letech jsem konečně ukončil sezónu vítězstvím na MS, i když to byla jen bronzová medaile, tak to byla vítězná bronzová medaile, protože z mentálního hlediska jsem si sice 3 předchozí sezóny přivezl stříbro, ale to získáte vždy po prohraném souboji. Určitě jsem si ten pocit vítězství dobře zapamatoval a v dalších závodech, které mě čekají si na něj stopro vzpomenu.

Závěr roku jsem relaxoval v Termálních Lázních ve Velkých Losinách, kam jsem se po 3měsících vrátil a užival si masáže, výřivé koupele a skvělý termální bazén, bohužel na mě během pobytu neskočila žádná sličná slečna, ale viróza a tak jsem odpočíval na lůžku ještě víc než jsem plánoval, ale to je jen důkaz toho, že tělo není stroj a samo si řekne, kdy máte sundat nohu z plynu.

Tak přátelé a fanynky ;-) ať se máme v tomhle roce dobře, ať je naše zdraví i zdraví našich nejbližších pevné, ať si nás láska a štěstí najdou a ať jsou všechny dny pohodové a máme úsměv na rtech :-)

—————

Zpět