Halma Zbůch pořádalo další kolo závodů pod záštitou Federace Spastic Handicap

28.02.2013 12:04

Dne 16.1. jsem v 8:00 opustil vyhřáté bydliště a vyrazil směr Zbuch nebo ještě kousek za Zbuch do Chtěšova, kde se konaly další halové závody, které patřili do mých kontrolních závodů, jakou mám formu :-)

Závody probíhaly skvěle a mým cílem bylo se dobře soustředit na to, co mám při střílení dělat. Nezvládl jsme to úplně na jedničku, ale do příště rušivé elemnty určitě eliminuji a bude to lépe. Každopádně první polovina 289bodů je jen jeden bod pod mým osobákem a druhá polovina 285 patří také mezi moje lepší průměry. Každopádně celkový výsledek 574bodíků představuje můj druhý respektivě třetí nejlepší výsledek v této sezóně. Jelikož jsem si už na svoje konto připsal dvakrát výsledek 575bodů a tak jsem celkově spokojený a z nedostatků, které jsem zaznamenal se ponaučím do příště a zaměřím se na ně při tréninku. V kvalifikaci jsem zvítězil a v eliminaci jsem ve finále také vyhrál a tak dvě první místa potěšili a utvrdili mě v tom, že moje příprava probíhá v rámci možností skvěle.

Rozhodl jsem se poslední měsíc před MČR se zdravými postupně dotáhnout svůj luk, který používám v hale na jeho maximum, protože jsem toho názoru, že by to mohlo posunot moje bodové maximum blíže k vysněné hranici 580 bodů. Můj osobák z loňského roku je 577bodů. V měsíci březnu mě čekají celkem 3závody. První závod bude finále na Tyršově Vrchu 10.3., kde budou probíhat i eliminace, takže to bude určitě zajímavé, takže všechny mé fanoušky zvu, ať se přijdou podívat a pokud přijdou vezměte si přezůvky. Pak MČR s postiženými lukostřelci v Plzni a poslední víkend na přelomu března a dubna proběhne halové MČR. Takže mám ještě dostatek času na ladění méjí formy a pak se uvidí, jak tento rok zakončím závodní halovou soutěž.

 

—————

Zpět