Další halové MČR se zdravými lukostřelci mám za sebou

30.03.2014 21:22

Tak už jsem zpět z Brna a moje umístění v soutěži jednotlivců bylo mezi 9-16.místem, jelikož jsem si vylámal zuby na zkušeném Petru Vernerovi již v osmifinále. Petr zvítězil po soubojích na set systém, kdy v skoro ve všech sadách měl o jeden bod navrh, já bohužel ukrojil pro sebe jen 2bodíky a tak si Petr zaslouženě vybojoval postup do čtvrtfinále, když mě porazil 6-2. Po kvalifikaci jsem skončil na 9. místě a musím říci, že jsme tak trochu pokazil druhou polovinu závodu, kde jsem marně tlačil šíp do desítky a ten se skoro pokaždé zatoulal do devítibodového žlutého pole. Každopádně jsem rád, že jsem tuto chybu udělal teď a ne na ME nebo MS ba dokonce LPH :-) Přesto musím můj výkon hodnotit jako skvělý, jelikož i přes moji blbost jsem si střelil nejlepší ýsledek sezóny a to je jen další potvrzení toho, že moje tréninkové nasazení je správné a přináší ovoce.

Prostě jsem si opět z Brna dovezl bohaté zkušenosti a jsem rád, že se mi zaryli do mozku a příště budu zase o něco zkušenější lukostřelec. Každopádně teď si dám s lukostřelbou 2měsíce pohodičku a budu trápit svoje tělo na handbiku, kdykoliv mi to počasí dovolí.

Díky že mi držíte palce, díky mým sponzorům, kteří mě podporují a velké díky mému věrnému asistentovi DRAKOVI , který snášel veškeré nástrahy a útrapy moravské metropole se mnou ;-)

Vrchol sezóny mě čeká na přelomu července a srpna ve Švýcarsku na ME a halová sezóna je u konce a konečně vystrčíme čumáky ven ;-)

—————

Zpět