20.8.2012 poslední pondělí doma ...

20.08.2012 20:36

Tak vás lidičky vítám na tomto blogu. jsem moc rád, že opět mohu tento blog psát a tím vás informovat o mojí druhé paralympiádě, které se účastním jako český reprezentant. Člověk trénuje a když má trochu štěstí, tak se zvládne kvalifikovat na tento svátek sportu lidí s postižením. Já jsme strašně moc rád, že se mi to povedlo a doufám, že neudělám ostudu a s tou mojí trikolórou na hlavě budu hájit české barvy.

Asi bych chtěl shrnout mojí čtyřletou přípravu, ale to by bylo na dlouho a nudilo by vás to. Za poslední čtyři roky jsem toho zvládl hodně, ukončil jsem studia, začal chodit do práce a vydrželů tvrdě trénovat s lukem v ruce. Myslím, že do Pekingu jel Dejv, který byl úplně jiný. Možná jsem tenkrát nepatřil mezi favority, nevěděl jsem , co mě tam čeká, ale jedno jsem tenkrát i teď měl společné a to, že jsem si věřil, protože bez toho bych tam asi nejel.

Vím prostě, že mám natrénováno a pokud to dokážu ustát po psychické stránce, tak to bude spanilá jízda a zakončení čtyřletého období, během kterého mi pomáhalo a podpořilo mě strašně moc lidí. Těžko bych je tu vymenoval, ale dotyční to ví a moc díky přátelé. Z Londýna vám chci přivézt medaili, protože vím, že mi fandíte a já tam doufám předvedu, že jsem se zase o něco lépe naučil střílet z luku. Určitě budu potřebovat trochu štěstí, protože bez něho to nejde, ale někde jsem četl, že štěstí přeje připraveným a já se rozhodně připravený cítím.

Pro dnešek to je asi konec, ještě musím něco zabalit a zítra v 12h mě odveze taxík směr hotel, kde jednu noc přespím a ve středu v 11h odletí celá výprava z letiště ve Kbelích vládním speciálem. Tak nám všem držte palce a od 29.8.-9.9. se každý večer můžete těšit na hodinový sestřih z her, který vám nabídne ČT ... jinak krom mého blogu najdete další info na www.caths.cz nebo www.handisport.cz ....

 

—————

Zpět